Maak jouw platform compleet

Jouw DMO platform trekt al veel bezoek, je hebt een mailinglist met heel veel gebruikers en je speelt een rol bij de organisatie van lokale of regionale evenementen.
Zet ook die laatste stap en faciliteer de boeking voor jouw achterban.

Snel Up & Running

Door onze software als een service aan te bieden kan je snel aan de slag. Doordat de koppelingen met meer dan 150 reserveringssystemen al bestaan kan je direct beginnen met onboarden van accommodaties in jouw regio.

Jouw stad of regio optimaal te filteren

Accommodaties zijn te filteren op Regio, Stad, Dorp of Wijkniveau. En je kan specifieke filters voor jouw regio aanmaken, zoals bijvoorbeeld ‘op loopafstand van het bos’ of ‘in het centrum’. Jij bepaalt zelf wat jouw regio uniek maakt.

Alle vormen van verblijf

Eén oplossing en één interface voor alle type accommodaties. Hotels, vakantiehuizen, campings, B&B’s, vakantieparken moeiteloos gecombineerd.

Proven Technology

Zie onze software werkend in Zeeland. Het platform van allyourz is ruim 1,5 jaar actief, bekijk hier hoe onze software daar wordt ingezet.
Bezoek allyourz

Meertalig

Afhankelijk van de doelgroep van jouw DMO kan je verschillende talen instellen en invoeren in jouw boekingsoftware.

Advies & support

Met trainingen en gericht advies helpen we jouw DMO om de software optimaal te gebruiken, je marketing en conversie te optimaliseren en je achterban te activeren.

Verdienmodel DMO

Met een faire commissie voor boekingen in jouw regio creëer je direct een verdienmodel.

Blije achterban

Veel verhuurders zijn helemaal niet zo blij met internationale boekingssites. Biedt ze een fair alternatief waarbij ze verhuren onder hun eigen voorwaarden.

Geen contracten

De bezoeker gaat rechtstreeks een overeenkomst aan met hotelier of verhuurder. Als DMO biedt je een dynamisch digitaal prikbord, that’s it.

Ook voor particuliere verhuurders

Voor particuliere verhuurders zonder reserveringssysteem is er een oplossing om met een account beschikbaarheid en prijzen in te voeren en dus ook boekingen te genereren.

Meer dan 150 reserveringssystemen gekoppeld

Automatisch actuele beschikbaarheid en prijzen op jouw DMO platform. Boekingen worden rechtstreeks ingeschoten in het systeem van je partner.

Bekijk alle systemen

Over Localbooker

Localbooker maakt het voor Destination Marketing Organisations (DMO’s) mogelijk om lokaal boekingen te genereren voor haar partners. Het platform wordt exclusief eigendom van de DMO organisatie in een bepaalde stad of regio.

De DMO kan zelf de voorwaarden bepalen voor haar partners en is juridisch gezien geen contractpartij in de boeking. Localbooker faciliteert een dynamisch digitaal prikbord met actuele prijzen en beschikbaarheid van accommodaties. De software faciliteert boekingen voor hotels, vakantiehuizen, B&B’s, vakantieparken en campings.

Turn ‘just looking’ into booking

Localbooker is erop gericht om volledig te integreren in een bestaande informatie en inspiratie omgeving. Ook is het mogelijk om te integreren met bestaande objectendatabases, zo wordt dubbele objectinformatie voorkomen.

Restaurants, Attracties en Activiteiten

Op dit moment is Localbooker gereed voor het zoeken & boeken van accommodaties. Het reserveren en boeken van restaurants, huurfietsen, sup-boards, activiteiten en attracties is in ontwikkeling en komt in 2023 beschikbaar.

Omzet en data

Door gebiedsmarketing te koppelen met lokale boekingen ontstaat de mogelijkheid tot een verdienmodel waarbij de opbrengsten weer geïnvesteerd kunnen worden in de eigen regio. Ook levert de software veel inzichten op in het daadwerkelijke gedrag van bezoekers.

Nieuwsberichten

Bonaire.com kiest localbooker voor toeristisch platform

Nieuwsbericht lezen